Gebruik fondsenvergelijker

Als u gebruik wenst te maken van onze fondsenvergelijker, attenderen wij u erop dat u als gebruiker zelf verantwoordelijk bent voor de informatie die u invult. Er kunnen daarnaast op geen enkele manier rechten worden ontleend aan het gebruik en/of de uitkomsten van de fondsenvergelijker.

Staan er fouten op de site?

Wij hebben de informatie op deze site met veel zorg samengesteld. Ons doel is dat alle informatie klopt en volledig is. Maar natuurlijk kan er altijd ergens een fout staan. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van die fout. Ook mogen wij de informatie op deze site altijd veranderen. Bronnen die wij raadplegen voor deze weergave zijn de pensioenfondsdata van DNB [bijlage 1, bijlage 2] en andere openbare bronnen, zoals jaarverslagen van pensioenfondsen. Mocht u onjuiste gegevens tegenkomen, dan kunt u ons hierop attenderen door een mail te sturen naar centraalbeheerapf@achmea.nl. Gegevens die gebruikt worden voor deze fondsenvergelijker worden ieder kwartaal geactualiseerd aan de hand van nieuw beschikbare informatie via voornoemde bronnen.

Doet de site het niet (goed)?

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat onze site goed werkt. Ons doel is dat al onze bezoekers de informatie goed kunnen zien. Doet de site het niet (goed)? Dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk. Bijvoorbeeld als er een storing is. Of als internet het om een andere reden niet goed doet.

Wat als u ons een e-mail stuurt?

U kunt ons een mail sturen op het adres centraalbeheerapf@achmea.nl. We zullen dan onze uiterste best doen u spoedig te antwoorden.

Verwijzen wij naar andere sites?

Verwijzen wij op onze site of ergens anders naar andere sites? Deze sites zijn zelf verantwoordelijk voor hun inhoud, wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.